Santa Teca té l’objectiu de crear sinergies entre actius i creatius, empresaris i pensadors, productors i artistes, públics i cultures. És un esforç per dignificar el que es fa aquí i ara, i projectar-ho al món. És un aparador de l’excel·lència, una oportunitat per al tast i una experiència sensorial. Un edifici i una marca amb fonaments clars: la fusió entre el saber fer de la tradició mediterrània remesclat amb la lògica de la innovació i d’allò estrictament contemporani. I més enllà, Santa Teca és un trampolí per propulsar noves relectures a la singularitat d’una terra on hi han guardades memòries i sabers de civilitzacions mil·lenàries. El mercat té voluntat d’establir-se com un plataforma estable amb un periodicitat anual al Monestir Castell d’Escornalbou.

Cellers
Escoda & Sanahuja, Jordi Llorens, Moisès Virgili, Comalats, Costadors -Joan Franquet, Celler Sicus Terrers Mediterrànis, Mas del Botó, Barbara Forés, Vega Aixalà i Tuets.

Restaurants, cervesers i productors
Almosta, Cunirri, El Corral, Les Clandestines, Segarreta, L’O, La Vella Caravana, Cooperativa de Riudecanyes, Cooperativa de Picamoixons, Rocanys Aiguardents, Pergamino Café, Fron Andreu,Forn Cabré, Tòfona de la Conca, Formatges Maravall, Espècies a Mà, Nur Gaia, I un Rave

Pensament & Arts Visuals
Alba Rodríguez Núñez, Sergi Margalef, Ruben Pedromo, Rufino Mesa, Ester Fabregat, Jordi Abelló, De Temporada, Albert Macaya, Rafel López Monné, Elisenda Trilla, Editorial Terricola, Sara Pérez, Monste Nadal, Toni Sanchez, Gerard Gil, Sergi Albertí, Albert Marimont, Guillem Figueras, Natacha Filippi, Esteve Giralt.

Música
Ivory Maria Arnal & Marcel Bagés Camerata XXI Camins Blancs La Colònia Sílvio Alvarez Pep Rius Gloria Coll Dj Denge Dj Ah! Dj M.A.G.

Descarrega’t el programa complet en format .pdf
Programa Mercat Santa Teca al Castell Monestir d’Escornalbou 2015