Cartusia

Proposta Gastronòmica

  • Gaspatxo de remolatxa i sorbet de vinagre de garnatxa

  • Cebitxe de musclos de roca, pop i préssec (tot cuit)

  • Ensaladilla rusa de salmó, maionesa de iuzu i basté

  • Empedrat de Ilentíes vermella, bacallà, alvocat , guacamole, cibulet i llima

  • Tomàquets variats per plorar, oli de pesto d’alfàbrega, formatges de cabra i crostons de pa de cereals

  • Musclos del Delta a les brases amb gingebre, lemongrass i bitxo

  • Fideuà de verduretes, bolets variats i alioli d’all negre

  • Tàrtar rus de salmó i els seus tàrtars amb maionesa de mostassa antiga, brots tendres i cogombrets

  • Clotxa de melòs de Duroc, verdures escalivades, salsa teriaki de mel i ruca

  • Postre:

    Meló amb moscatell i menta fresca

Selecció de vins

  • Sicus

    Cartoixà Mari 2018
    Cartoixà 2019
    Cartoixà brisat 2019
    Cartoixà cru blanc 2010
    Cartoixà cru marí 2013

  • Celler 9+

    Cartoixà Mari 2018
    Cartoixà vermell Mèdol Selecció 2019
    Cartoixà Médol Selecció 2019
    Blanc Cartoixà Mèdol
    Cartoixà Brut Nature 2018
    Ancestral Cartoixà 2019

    Cantaperdius (ull de llebre – Sumol!)

  • Partida Creus

    Cartoixà vermell
    Cartoixa vermell espumós ancestral

  • Clos Lentiscus

    Cartoixà vermell espumós “Núria”

  • Dasca i Vives

    Xerric (cartoixà vermell + macabeu)

  • Escabeces

    Escabeces 2020

  • Tanca els ulls

    La Lleona, cartoixà de la marina
    Cartoixà