Loading...

Santa Teca organitza la quarta edició de l’Embutada, la Festa del Vi Novell de Tarragona

L’associació Santa Teca organitza el proper dissabte, 9 de novembre, la quarta edició de la festa del vi novell de Tarragona, l’Embutada. La jornada tindrà lloc pels voltants de Plaça de la Pagesia, Tarragona, a la Part Alta, d’ 11.30 a 21 h. on pescadors i castellers celebraven l’arribada del vi novell amb una eina molt característica de la zona: l’embut. La festa convida a recuperar la memòria i la tradició vitivinícola i posa en valor l’embut que no només es feia servir a Tarragona i als municipis del Tarragonès, sinó també en regions de vins tan emblemàtiques com el Priorat.

Un total de 18 cellers participen a la jornada presentant el primer vi de l’any

Celler Rendé Masdéu, Mas del Botó, Celler Sanromà, Vins i olis Suñer, Celler Comalats, Celler Bàrbara Forés, Celler Tuets, Celler Frisach, El Solà d’Ares, Celler Nou+, Celler del Cesc, Celler Carlania, Celler Nini, La Despeinada, Venus la Universal, Mas Martinet viticultors, Celler Vega Aixalà, Còsmic cellers

L’itinerari guiat per la Part Alta permetrà identificar 4 cellers antics de la ciutat

PROGRAMACIÓ EMBUTADA 2019

PROGRAMACIÓ EMBUTADA 2019

DISSABTE 9

#santateca

  • 11:30 hores – inici de l’Embutada. Sortida de l’itinerari guiat per 4 cellers de la Part Alta des de la plaça de la Pagesia, acompanyats de la txaranga i vi novell. Primera parada, celler de ca l’Armengol. Segona parada, celler de Pere Calà; Tercera parada, cal Trip; última parada, celler de Pau del Blau, per anar un altre cop a la plaça a fer tast de vi novell.

  • 12:30 hores – obertura del espai de vins, cellers convidats, venda i degustació de vi novell.

  • 13:00 hores – tinta i vi amb Marta Aranyó. Activitat oberta de pintura amb vi; taller amb taps de suro.

  • 13:01 hores – vermut musical amb Los Feos Experience. Música i vi.

  • 13:30 hores – obertura del servei de menjar a càrrec del Bar Cortijo i formatges del Tamboret.

  • 17:00 hores – itinerari de tarda per altres 4 cellers: 1, del Delme i del Morillo, c/ Civaderia. 2, celler de la Punyalada, c/ Cuirateries. 3, celler de ca’l Palà, c/ Ventallols. 4, celler d’en Segura, plaça Peixateries Velles.

  • 17:15 hores – música ambient

  • 21:00 hores – tancament

Loading...

El Mercat de Santa Teca

Si tens algun projecte que creus que hem de conèixer o vols col·laborar amb nosaltres ens pots contactar a:

hola@santateca.cat