El Mercat de Territori de Santa Teca aplega producte de proximitat de qualitat elaborat amb valors de sostenibilitat i solidaritat. Santa Teca és la conjunció de producte de qualitat, gastronomia de fusió i petits tastets de cultura contemporània. El mercat ofereix cuina experimental, productes saludables, tastos de vins ecològics i cerveses artesanes, i en paral·lel una programació d’activitats culturals, concerts i presentacions.

Santa Teca té l’objectiu de crear sinergies entre actius i creatius, empresaris i pensadors, productors i artistes, públics i cultures. És un esforç per dignificar el que es fa aquí i ara, i projectar-ho al territori i al món.

En aquest sentit, obrim la possibilitat a productors i creadors poder tenir gaudir d’un espai propi on poder mostrar, exposar i vendre els seus productes i creacions. Per poder-hi participar només cal omplir els següent formulari i tenir en compte els requisits que podreu descarregar-vos d’aquest enllaç.

Resum condicions.

 • Per poder participar és necessari omplir el següent formulari adjuntant el contracte signat. Tb podeu enviar tota la informació a hola@santateca.cat. Contracte Mercat SantaTeca.
 • L’entitat organitzadora posarà a disposició un servei de neteja, vigilància i seguretat que garanteixi el desenvolupament apropiat del mateix.
 • L’organització es compromet a fer difusió del mercat a través de les xarxes socials, distribució de programes i cartells.
 • L’organització us comunicarà si la vostra sol·licitud ha estat acceptada.
 • Dies del mercat: per definir
 • Horari del mercat: De 10 a 22h
 • Preu inscripció: variable

  Nom de la marca (obligatori)

  Logo

  Nom i cognoms responsable

  Correu electrònic (obligatori)

  Municipi

  Telèfon

  Web, bloc

  Facebook

  Twitter

  El teu missatge

  Adjuntar contracte un cop signat:

  Necessites ajuda

  PROBLEMES PER EMPLENAR EL FORMULARI?

  CONTACTA’NS