Project Description

La carta de Cal joc​ la configuren plats de la gastonomía catalana, cuina de mercat, brassa i vins de Torroja del Priorat. Per #SantaTeca ens porten tapes pensades per donar a conèixer plats típics del Priorat. Provarem la truita amb suc, que era un plat de fa molts anys que es feia com menjar de pobre, i el conill amb xocolata.Els seus proveiidors són pagesos de la zona i tambe fan plats de caça com el civet de porc senglar.

Cal Joc porta obert tres anys i mig, “és un projecte familiar que neix de la intenció de posar en valor el que tenim a la comarca, els seus vins el seu oli i els seus menjars. Torroja del Priortat es un poble de 100 habitants aixi que no pensàvem que vindria molta gent, el meu marit es fuster i jo que sóc la cuinera. Cap dels dos som experts en aquet ofici, pero si que teniem ganes de fer-ho be i d’anar aprenent, jo sempre desde petita estava els fogons amb la meva avia, Preguntant, jugant, aixi que quan vam pensar en obrir un restaurant vam tindre molta por però moltes ganes, avui estem molt contents de la resposta de la gent.”