Project Description

Som Cafè Pergamino (www.pergamino.co), cafè especial colombià (com a mínim tenen una puntuació de 85 punts atorgada per un jurat internacional) i escollida millor botiga de cafè del món (2013) per la revista Sprudge i considerat el cafè més fresc del món. Tenim 4 principis essencials:
– Integració vertical: control de tot el procés des de la fàbrica al destí. Es garantitza la qualitat i la traçabilitat de cada gra de cafè. Molts pocs exemples en el món.
– Valor afegit a l’origen: el valor afegit es queda a l’origen ja que reverteix en els productors locals, la transmissió i fluxe d’informació es queda a l’origen i s’inverteix en el territori, en la millora dels processos de producció, i en les condicions dels treballadors.
– Molt fresc: del torrat i empaquetat a la teva taula en hores, en transport aeri per a garantir i preservar la qualitat del producte. Torrem sempre sota comanda (molts pocs exemples al món), cada cop que tenim un encàrrec i d’acord a les teves necessitats. En 4 dies arriba a la teva taula. Podem garantir-ho per ser els productors. Qui coneix la terra, el producte i la seva maduració és qui el torra.
– Sense intermediaris: el sembrem, el torrem sota comanda i ho gaudeixes.