Project Description

Espiga Black IPA:
És el resultat d’unir una portentosa cervesa negra de 8,5º d’alcohol al costat d’un mar de llúpols (Cascade, Simcoe i Groc) que aporten 80 IBU´s (Grau d’Amargor).L’Espiga Black IPA presenta un color negre amb escuma cremosa i duradora de color marró clar. En aroma ressalten les notes resinoses, herbàcies i cítriques proporcionades pels diferents llúpols, al costat de records de malt torrat i xocolata. De boca portentosa, amb cos i recorregut. Sedosa i al mateix temps incisiva. Retrogust de malts torrefactes al costat d’herbacis i agradable amargor final. Alcohol molt ben integrat.

Espiga Garage IPA:
És una cervesa torrada de color vermellós en la qual trobem una explosió d’aromes afruitats provinents dels llúpols americans. 
La Garage IPA presenta un color torrat vermellós i una lleugera però cremosa escuma. En l’aroma ressalten les notes resinoses del pi així com les afruitades de la llimona, préssec, prunes verdes juntament amb lleugeres notes de caramel dels malts torrats i de cafè procedents del malt negre. Al final trobem una amargor suau però no astringent en boca, típica de l’estil IPA.

Espiga Pale Ale:
Una Amber Ale molt bevible, plena en sabor i de la qual sempre voldrà repetir. De color ambre brillant i escuma blanca. En aroma és neta i aromàtica. Destaquem les notes de canyella, caramel, pell de taronja, toc floral i records de toffee. En boca és una cervesa saborosa, addictiva, amb notes de caramel, vainilla i cítrics. Magistral equilibri malt-llúpol. Carbònic integrat i agradable final.

Espiga Blonde Ale:
Presenta un color daurat pàl·lid, translúcida a la vista i amb escuma blanca persistent. D’aroma intens, neta i afruitada, destaquem els tocs cítrics, la fruita tropical àcida, els records a raïm blanc al costat de notes de meló d’aigua. En boca destaca per la seva frescor amb records de fruites exòtiques. Bombolla integrada i final amb una lleugera amargor que convida a beure’n una una vegada i una altra.