Project Description

Amb el nom de Bàrbara Forés tirem del fil de les genealogies a la vegada que retem homenatge a una dona, nascuda el 1828. És el seu fill, a finals del segle XIX, qui construeix la casa pairal que acull el celler i comença a elaborar i a comercialitzar vins. És des de llavors que cultivem la vinya i des dels anys noranta que Mari Carmen Ferrer i Manolo Sanmartín apostem per la reforma del celler i per donar a conèixer la Terra Alta i els nostres vins al món.

Amb una nova mirada comencem a elaborar vins que ens identifiquen amb el territori, perfeccionant els sabers heretats transmesos de generació en generació i construint un nou marc des d’on explicar qui som, d’on som i què fem.

Treballem una trentena d’hectàrees de vinya pròpia amb cultiu biològic. Elaborem vins de qualitat amb varietats autòctones com la garnatxa blanca, garnatxa negra i el morenillo, varietat pràcticament perduda i recuperada durant la última dècada.

Actualment afloren noves mirades per part d’una nova generació il.lusionada amb la terra i el vi, inquietuds diverses que aporten noves i maneres de veure i viure ara i aquí.