Gastronomia, cultura i música es fusionen en aquesta iniciativa que se celebrarà els dies 16 i 17 de juliol. Entre les novetats destaca un ‘mapping’ a la façana del monestir

El Castell Monestir d’Escornalbou serà de nou l’escenari de Santa Teca, els dies 16 i 17 de juliol. En aquesta segona edició la gastronomia, el territori i la cultura compartiran un mateix espai per promocionar la qualitat de productes i activitats de proximitat.

Pel que fa a les novetats d’aquesta edició, destaca la projecció d’un mapping. «La iniciativa impulsada per ProjekVisual és un audiovisual que es podrà veure a la façana del castell i que servirà per posar en valor la gastronomia, el territori, etc.», explica Pau Fort, coordinador de Santa Teca.
Amb aquest denominador comú la programació d’aquest any de Santa Teca Escornalbou inclou prop d’una trentena d’activitats per a tots els públics amb la voluntat d’atreure unes 2.000 persones. Segons destaca Fort «l’objectiu és que les persones que visitin Santa Teca puguin gaudir d’activitats durant tot el dia». De fet, enguany l’organització ha donat un impuls als actes dirigits a infants a través de propostes com el taller ‘El pescador dels núvols’, l’espectacle infantil El Carrer del Mar o el concert amb Bufasons, entre altres.